MVnet logo

Blogi » GameStop/EB Games - Huima tarjous GTA IV:n ennakkotilaajille

  • Julkaistu 20. Huhtikuuta 2008
  • Kirjoittanut: Jarmo Vestola
  • 5 kommenttia

Grand Theft Auto IV -kuume on kohta korkeimmillaan, kun vuoden ehkäpä odotetuin megaeepos julkaistaan 29. huhtikuuta. Pelin markkinointi on suurta ja näkyvää, joten vastaavasti myös kysyntäkin tulee olemaan kova. Jos on niiden ihmisparkojen joukossa, jotka haluavat pelin välttämättä heti julkaisun kynnyksellä, kannattaa peli ehdottomasti tilata ennakkoon.

Paras paikka ennakkotilaajile on Amerikasta Suomen suurimpiin kaupunkeihin rantautunut GameStop/EB Games -peliketju, joka kalastelee GTA IV-pelin ennakkotilaajia seuraavanlaisella tarjouksella:

Saat GTA4 pelin sekä kymmenen euron lahjakortin kaupan päälle, kun tuot vaihdossa kaksi PS3 peliä tai kolme XBOX360 peliä. Ennakkovaraajat saavat myös ainutlaatuista GTA IV -lisäsisältöä & 500 Xbox LIVE -pistettä.

GameStopin tarjous GTA IV -ennakkotilaajille

GTA IV -pelin ennakkotilaajan etu

Tarjous päättyy päivää ennen Grand Theft Auto IV-pelin julkaisua, eli tarjous on siis voimassa 23.4 asti. Edellisestä tempauksesta ehkä viisastuneena tarjoukseen on nyt liitetty muutamia ehtoja. Pienellä präntillä tummassa mainoksessa mainitaan, että vaihtopeleiksi eivät käy seuraavat XBOX360 pelit: Football Manager 06, FIFA 06, Perfect Dark Zero tai FIFA World Cup 06. PS3 vaihtopeleiksi eivät käy: MotorStorm, ja Resistance: Fall of Man.

Kuten arvata saattaa, ehdoista huolimatta näin huima tarjous vetää puoleensa myös ahneita ja osan mielestä moraalittomia ihmisiä, jotka käyttävät tarjousta surutta hyväkseen. Halpahallien pelikoreista ja ulkomaisten nettikauppojen peliosastoilta on tyhjennetty kaikki käyttökelpoinen roska, johon ei muuten koskettaisi pitkällä tikullakaan. Löytyypä netistä keskustelupalstakin, jossa on suorat linkit näihin halpoihin peleihin. Osa keskustelijoista on kirjoitusten perusteella varannut jopa yli viisi kappaletta GTA4 -peliä. Huh! :)

Myös itsekin mietin pitkään, tilaanko ulkomailta näitä roskapelejä vai en. Mitään suoranaista estettä toiminnalle ei ollut, mutta moraalisesti se vaikutti arveluttavalta. Ehkäpä järkeä ja harkintakykyä on tullut vanhetessa vähän lisää, kun en nyt lähtenyt tähän toimintatapaan mukaan. Eihän roskapelejä vaihtamalla suoranaisesti mitään sopimuksia rikota, mutta silti... Luulisi, että yksi peli kyllä riittäisi. Mitkä pelit sitten itse vein vaihtoon? Hyllystä lähti 3 XBOX360 peliä: Battlefield 2: Modern Combat, Need for Speed: Carbon ja Kameo: Elements of Power. Kaikki ostettu joskus aikoja sitten käytettynä noin 10 euroa/kpl. Aika hyvä vaihtotarjous, jos 30:llä eurolla saa noin 60 euron arvoisen pelin, 10 euron lahjakortin ja 500 MSP -pistettä Xbox Liveen.

GameSopin lahjakortti, voimassa 2 vuotta