MVnet logo

Blogi » Sivuston ulkoasu uudistettu

  • Julkaistu 23. Heinäkuuta 2007
  • Kirjoittanut: Mikko Vestola
  • 3 kommenttia

Sivuston ilme sai nyt hieman kohennusta uuden ulkoasun myötä. Aiempi ulkoasu oli kyllä toimiva ja sai ihan hyviä arvosanoja vuoden alussa tehdyssä käyttäjäkyselyssä, mutta vanha ulkoasu alkoi näyttää omaan silmäänkin hieman mitäänsanomattomalta ja joidenkin käyttäjien kommentit olivat samansuuntaisia. Erityisesti seuraava käyttäjäkyselyn kautta tullut kommentti kiteyttää hyvin tämän ulkoasun uudistuksen tarkoituksen:

Sivuston ulkoasu on erittäin selkeä, mutta ensi silmäyksellä se on erittäin laimean oloinen. Ensimmäinen mielikuva, joka syntyi tästä ulkoasusta oli: "Jaa, jokin blogisivu". Tärkein muutos olisi saada sivusto näyttämään nettisivulta, eikä blogisivulta.

Blogimaisuuden loi varmaankin sivustolla käyttämäni yläosan oranssi taustakuva, jota käytetään joissain blogien ulkoasuissa. Tämä sai väistyä ja koko väriskaalakin koki muutoksen. Koska suurimmassa osassa sivustoa käytetään yhtenäistä sivupohjaa, oli uuden ulkoasun teko melko helppoa. Vain blogin ja keskustelupalstan ulkoasuissa sai tehdä ylimääräistä säätämistä, kun ne käyttävät omia sivupohjiaan.

MVnetin aikaisempia ulkoasuja voi katsella sivulla MVnetin kehitys. Kommentteja uudesta ulkoasusta voi laittaa tämän kirjoituksen kommentteihin.