MVnet logo

Sekalaista » Vedonlyöjien suosikkitapahtumat 2021

  • Julkaistu: 12.03.2021
  • Päivitetty: 12.03.2021
  • Kommentit

Vedonlyöjien suosikkitapahtumat 2021

Vuodesta 2021 tulee todennäköisesti monessakin mielessä poikkeuksellinen, mutta vedonlyöjien kannalta joka tapauksessa varmasti jännittävä. Kukaan ei tietenkään voi ennustaa tulevaisuutta täydellä varmuudella, mutta miltä kuluva vuosi näyttää vedonlyöjän silmin?

Järjestetäänkö Japanin olympialaiset 2021?

Japani sai järjestettäväkseen 2020 olympialaiset, jotka totta kai siirtyivät koko maailmaa riivaavan pandemian vuoksi seuraavaan vuoteen. Mutta onnistutaanko kisat järjestämään vielä vuonna 2021, vai perutaanko koko tapahtuma? Se jää nähtäväksi, mutta yksi asia on varmaa: Suomella on ainakin lähettää kisoihin mielenkiintoinen joukkue.

Yleisurheilun lisäksi suomalaisedustusta on määrä nähdä ammunnassa, purjehduksessa, pyöräilyssä ja uinnissa. Purjehduksessa Suomea edustaa Kaarle Tapper Laser Standard -luokassa ja vuoden 2012 Lontoon olympialaisten hopeamitalisti Tuuli Petäjä-Siren, joka kilpailee jo neljättä kertaa olympialaisissa.

Yksi Suomen suurimmista mitalitoivoista on ehdottomasti Satu Mäkelä-Nummela, joka nappasi Pekingin 2008 olympialaisista kultamitalin heti ensi yrittämällä. Mäkelä-Nummela on ainoa suomalainen kultamitalisti olympialaisissa sitten vuoden 2000.

Pyöräilyssä Suomea edustaa Lotta Henttala, joka ei välttämättä lukeudu suurimpiin mitalistisuosikkeihin. Uinnissa mitaleita jahtaa porilainen Matti Matsson, joka toivottavasti palauttaa Suomen jälleen mitalikantaan myös olympia-altaassa.

Kuinka käy tenniksen Grand Slamien?

Vuoden ensimmäinen tenniksen Grand Slam käytiin erikoisissa olosuhteissa, kun yleisöä jouduttiin poistamaan lehtereiltä ei vain kesken turnauksen, vaan myös kesken ottelun rajoitusten astuttua voimaan keskiyöllä. Serbian Novak Djokovic vei mestaruuden Australian auringon alla jo yhdeksännen kerran, mutta päästäänkö ennätyksiä rikkomaan myös kauden muissa Grand Slameissa?

Ranskan avoimet on jo vuosia ollut Espanjan Rafael Nadalin leikkikenttä, ja mallorcalainen onkin voittanut turnauksen huikeat 13 kertaa. Djokovicilla on mestaruuksia Ranskasta vasta yksi, mutta toinen varmasti kelpaisi. Wimbledonin ruohokentillä ei pelattu viime vuonna laisinkaan, joten monet vedonlyöjät odottavat varmasti pääsevänsä veikkaamaan myös legendaarisen englantilaisturnauksen tuloksia.

Yhdysvaltain avoimet pelattiin 2020 syksyllä ilman yleisöä, mutta monet newyorkilaiset odottavat varmasti pääsevänsä vihdoin kannustamaan omat suosikkinsa voittoon myös paikan päälle. Kauden viimeinen Grand Slam on usein saanut myös yllätysvoittajan.

Grand Slamien ohella pitkin vuotta pelataan myös monia pienempiä turnauksia. William Hill vedonlyönnistä löydät totta kai kaiken tämän vielä enemmän – jos siis tennisvedot kiinnostavat, tutustu tämän viikon kohteisiin.

E-urheilun tärkeimmät tapahtumat 2021

Elektronisen urheilun parhaita puolia on se, että näitä kisoja voidaan tarvittaessa järjestää myös etänä. Vaikka yleisön kannalta tämä ei tietysti sama asia olekaan, pääsevät pelaajat silti näyttämään taitonsa. Tänä vuonna järjestetään monia merkittäviä esports-tapahtumia, kuten League of Legends World Championships, joka tullaan järjestämään Kiinan Wuhanissa. EVO Champions tekee myös paluun 2021. Viime vuoden tapahtuma peruttiin, kun yhtä kilpailun perustajista syytettiin seksuaalirikoksista.

Kenties suurin ja kaunein kaikista esports-tapatumista on kuitenkin The International 2021, joka kerää yhteen kaikki DOTA 2 -fanaatikot. Palkintopotissa on hurjat 40 miljoonaa dollaria, joten tavoiteltavaa riittää. Nähdäänkö voittajien joukossa tänäkin vuonna suomalaisväriä?

Sivun kommentit