MVnet logo

Pelit ja konsolit » GTA3-kartat

  • Julkaistu: 20.10.2006
  • Päivitetty: 20.10.2006
  • Kommentit

GTA3-pelin mukana tuleva kartta ei ehkä ole niitä kaikkein selvimpiä eikä siihen raaskisi tehdä merkintöjä. Alla on lueteltu muutamia hyviä linkkejä mistä saa yksinkertaisia ja selkeitä karttoja GTA3:een. Olen myös itse käyttänyt GameFAQsin (karttojen tekijä: Pulverized2000) karttoja pohjana ja lisäillyt niihin omia merkintöjäni. Salapaikkoja ja piilotettuja esineitä on varmasti vielä enemmän kuin minä olen saanut kerättyä, mutta toivottavasti näistä kartoista on apua jollekin. Klikkaamalla alla olevia karttojen kuvia saat kartat isommiksi. Karttojen merkit on selitetty alla. Kartoissa oleva iso punainen ympyrä tarkoittaa kotipaikkaa, jossa on tallennuspaikka sekä autotalli.

Omat karttani

Karttojen merkkien selitykset

Karttojen merkkien selitykset

Hidden package-kartat

Hyviä karttoja GTA3:een löytyy esim. GameFAQsin sivuilta. Kartoista löytää helposti "Hidden package"-esineiden sijainnit. Kustakin kaupungista on laadittu oma kartta ja hidden packaget on merkitty numeroin. Nämä kartat kannattaa vaikkapa tulostaa ja niihin on hyvä itse lisäillä merkintöjä tärkeistä esineistä. Kartat löytyvät sivulta otsikon Maps and Charts alta.

Alue-kartat

Gameadvicen sivuilta löydät kartat GTA 3:een, joista näet selvästi kaupunkien eri alueet eli regionit (esim. Portlandissa: Hepburn Heights ja Red Light District ym.). Värikkäisiin karttoihin on myös ympyröity joitain tärkeimpiä rakennuksia.

Myös GameFAQsin sivuilta löytyy lisää karttoja GTA 3:een, joihin on merkitty kaupunkien eri alueet ja jotkin tärkeimmät rakennukset. Kartat ovat hieman yksinkertaisempia ja värittömimpiä kuin aiemmat alue-kartat. Kartat löytyvät sivulta otsikon Maps and Charts alta.

Sivun kommentit