MVnet logo

Pelit ja konsolit » GTA3-koodeja

  • Julkaistu: 20.10.2006
  • Päivitetty: 20.10.2006
  • Kommentit

Huijauskoodeja (toimivat vain PS2-versiossa):

Tankki (Rhino):

Paina pelin aikana: ympyrä (6 kertaa), R1, L2, L1, kolmio, ympyrä, kolmio. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Tankki ilmestyy sinun lähellesi.

Lentävä auto (pieni painovoima):

Paina pelin aikana: oikea, R2, ympyrä, R1, L2, alas, L1, R1. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Kaasuta autoa ja paina ylös lentääksesi. Auto lentää myös pidemmälle hyppyreistä.

Ei poliiseja perässä:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, R2, ylös, alas, ylös, alas, ylös, alas. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Enemmän poliiseja perään:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, R2, vasen, oikea, vasen, oikea, vasen. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Kaikki aseet:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, R2, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Toista tämä koodi saadaksesi aseisiin lisää ammuksia. Jotta saisit loppumattomat ammukset johonkin aseeseen, toista koodi niin monta kertaa, että aseen ammuksien lukumäärä on 9999.

Täysi energia:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, R1, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Tämä koodi korjaa myös autosi (vaikka sitä ei ulkoisesti huomaakaan) jos olet sen sisällä.

Täysi suoja:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, L2, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Lisää rahaa:

Paina pelin aikana: R2, R2, L1, L1, vasen, alas, oikea, ylös, vasen, alas, oikea, ylös. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Tuhoa kaikki lähellä olevat autot:

Paina pelin aikana: L2, R2, L1, R1, L2, R2, kolmio, neliö, ympyrä, kolmio, L2, L1. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Paremmat ajo-ominaisuudet autolle:

Paina pelin aikana: R1, L1, R2, L1, vasen, R1, R1, kolmio. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Nyt auto kääntyy nopeammin ja kun painat L3, auto hyppää.

Sumuinen sää:

Paina pelin aikana: L1, L2, R1, R2, R2, R1, L2, X. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Sateinen sää:

Paina pelin aikana: L1, L2, R1, R2, R2, R1, L2, ympyrä. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Tavallinen sää:

Paina pelin aikana: L1, L2, R1, R2, R2, R1, L2, kolmio. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Näkymättömät autot:

Paina pelin aikana: L1, L1, neliö, R2, kolmio, L1, kolmio. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Vain autojen renkaat ovat näkyviä.

Nopeampi peli:

Paina pelin aikana: kolmio, ylös, oikea, alas, neliö, L1, L2. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Toista koodi jotta peli nopeutuisi entisestään.

Hitaampi peli:

Paina pelin aikana: kolmio, ylös, oikea, alas, neliö, R1, R2. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Toista koodi jotta peli nopeutuisi entisestään. Tällä koodilla on sama vaikutus kuin adrenaliini-pillerillä. Toista koodi jotta peli hidastuisi entisestään.

Nopeuta aikaa:

Paina pelin aikana: ympyrä (3 kertaa), neliö (5 kertaa), L1, kolmio, ympyrä, kolmio. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Toista koodi jotta aika nopeutuisi entisestään.

Erilaiset puvut:

Paina pelin aikana: oikea, alas, vasen, ylös, L1, L2, ylös, vasen, alas, oikea. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Kaikki jalankulkijat pahoinpitelevät toisiaan (ja sinua):

Paina pelin aikana: alas, ylös, vasen, ylös, X, R1, R2, L2, L1. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein.

Kaikilla jalankulkijoilla on aseet:

Paina pelin aikana: R2, R1, kolmio, X, L2, L1, ylös, alas. Ruudulle ilmestyy viesti jos koodi meni oikein. Jotkut jalankulkijat voivat heitellä pommeja sinua kohti jos varastat auton.

Sivun kommentit