MVnet logo

Sekalaista » Kuvagalleria - Osa 3

  • Julkaistu: 20.10.2006
  • Päivitetty: 20.10.2006
  • Kommentit

UFOn lento

Eräänä aamuna päätin kuvata hienoa auringonnousua, mutta kuinka ollakaan yhtäkkiä huomasin UFOn taivaalla, keskellä kirkasta taivasta. Tämä lentävä lautanen eteni hitaasti minua kohti ja lensi sitten lujaa talon yli. Sain kuin sainkin näpättyä kolme hyvää kuvaa UFOsta. Eiköhän tämä jo todista, että Maapallon ulkopuolellakin on elämää? (Jos joku ei vielä ymmärtänyt, edellinen UFOn lento oli vitsi. UFO-kuvia on manipuloitu)

Kuvausaika: 30.11.2002 klo 9.15, Kuvauspaikka: Etelä-Suomi

UFOn törmäys

Eräänä yönä kuului taivaalta taas outoa hurinaa ja huomasin, että samainen UFO, joka lensi talomme yli puolisen vuotta sitten lenteli taas taivaalla. Oli niin pimeää, että jouduin ottamaan kuvia UFOsta pimeänäkökameralla. Sain otettua kolme selkeää kuvaa siitä kun se lensi yllättäen päin radiomastoa. Masto katkesi ja UFOkin vaurioitui. Kävimme aamulla paikanpäällä etsimässä UFOa ja löysimmekin sen, mutta ulkoavaruuden olioista ei näkynyt jälkeäkään. Kuvistani huolimatta hallitus kuitenkin kiistää UFOn törmäämisen mastoon. (Jos joku ei vielä ymmärtänyt, tämäkin UFOn lento oli vitsi. UFO-kuvia on manipuloitu)

Kuvausaika: 30.4.2003 klo 00.15, Kuvauspaikka: Etelä-Suomi

Ukkoetana

Alla olevissa kuvissa on Suomen suurin etanalaji nimeltään ukkoetana. Ukkoetana voi kasvaa noin 10-20 cm pituiseksi. Kuvassa näkyvä yksilö on normaalitilassa noin 10 senttimetriä pitkä. Etana tosin voi venyä liikkeessä noin viitisen senttimetriä pidemmäksi kuin levossa, koska sen ruumis venyy hieman, kun se liikkuu eteenpäin. Ukkoetana on yleensä hieman tummempi kuin kuvassa näkyvä yksilö. Parhaiten ukkoetanan tunnistaa sen isosta koosta ja siitä, että sen selässä on vaaleita juovia. Ukkoetana viihtyy metsissä, eikä se yleensä vieraile puutarhoissa. Tämä kyseinen etana löytyi tosin puutarhan läheltä, jonne se ei ollut tervetullut.

Kuvausaika: 2.6.2005 klo 13.00, Kuvauspaikka: Etelä-Suomi

Vekaranjärven muistoja

Vekaranjärvi, tuo sana aiheuttaa vieläkin kylmiä väristyksiä ja syystä. Vekaranjärven varuskunta sijaitsee Kouvolan lähellä, keskellä ei mitään. Alla olevista kuvista parhaiten mieleen on jäänyt varmaankin Ahvenlampi, jonka ympäri tuli juostua armeija-aikana liiaksikin. Myös motivaatio-monttu on varmasti monille tuttu ja niin rakas. Vaikka intissä olikin ajoittain rankkaa ja hajotti, täytyy näin jälkeenpäin sanoa, että päivääkään en vaihtaisi pois. Upeita muistoja sieltä on jäänyt.

Kaikki alla olevat kuvat Vekaranjärveltä on otettu vala-päivinä, ensimmäiset kolme kuvaa elokuussa 2004 ja viimeiset kolme kuvaa vuoden 2003 elokuussa. Voit varmaan päätellä kuvista, missä yksikössä allekirjoittanut on aikoinaan palvellut.

Kuvausaika: 13.8.2004 klo 12.00 (3 alakuvaa) ja 15.8.2003 klo 13.00 (3 yläkuvaa), Kuvauspaikka: Itä-Suomi

Ahvenlampi

Ahvenlampi

Karjalan Prikaatin tykistön kasarmeja

KarPr:n tykistön kasarmeja

Motivaatio-monttu

"Motivaatio-monttu"

2. Pioneerikomppanja

Karjalan Prikaatin "kovin" kasarmi: 2. Pioneerikomppanja

Tykkimiehen kaappi

Tykkimiehen kaappi

Pioneerin kaappi

Pioneerin "särmä" kaappi

Sivun kommentit