MVnet logo

Sivusto » Mainonta

  • Julkaistu: 26.12.2007
  • Päivitetty: 01.10.2016
  • Kommentit

Sisällys

Yleistä tietoa mainonnasta MVnetissä

Google-mainosten lisäksi MVnetissä voi mainostaa myös suoraan ilman välikäsiä. Tämä tulee mainostajalle pidemmän päälle halvemmaksi kuin esim. Google AdSensen kautta mainostaminen ja samalla mainostaja saa huomattavasti enemmän näkyvyyttä mainoksilleen. MVnet tavoittaa keskimäärin noin 15 000 - 20 000 kävijää kuukausittain. Erityisen hyvin MVnet tavoittaa kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneet tietotekniikasta, kuten kotisivujen teosta tai tietokoneista. Siksi MVnetissä mainostaminen sopii hyvin mm. webhotelleja tai muita tietotekniikkapalveluita tai -tuotteita tarjoaville yrityksille, jotka haluavat saada lisää näkyvyyttä palveluilleen/tuotteilleen. Lisätietoa MVnetin kohderyhmästä ja kävijämääristä löytyy Mediatiedot-sivulta.

Mainospaikat

Mainospaikkoja MVnetissä on neljä, jotka on lueteltu alla.

  1. Jättibanneri (728 x 90 px): Sivun yläosassa näkyvä isokokoinen vaakasuuntainen banneri.
  2. Pystybanneri (240 x 400 px): Sivun oikeassa laidassa näkyvä keskikokoinen pystysuuntainen banneri.
  3. Painike (240 x 240 px): Sivun oikeassa laidassa näkyvä pienikokoinen pystysuuntainen banneri.
  4. Torni (240 x 640 px): Sivun oikeassa laidassa näkyvä suurikokoinen pystysuuntainen banneri (mainospaikat 2 ja 3 yhdistettynä).

Kaikki mainokset näkyvät koko sivustossa. Samaa mainospaikkaa ei myydä samaan aikaan useammalle mainostajalle, eli jos ostat mainospaikan kuukaudeksi, vain sinun mainos näkyy kuukauden ajan mainospaikassa.

Alla olevasta kuvasta näet, miten mainospaikat ovat sijoiteltu sivustoon. Huomaa, että koska sivujen ulkoasu on responsiivinen, mainospaikat voivat näkyä hieman eri lailla eri kokoisilla näytöillä. Mobiililaitteilla, joissa on pieni ruutu, oikealla olevat mainospaikat näkyvät sivun alaosassa.

MVnetin mainospaikat

MVnetin mainospaikat

Hinnasto ja maksuehdot

MVnetin mainospaikkojen hinnasto
Mainospaikka Hinta Mainospaikan näkyvyys Mainoskuvan leveys Mainoskuvan korkeus
1. Jättibanneri 120 e / 1 kk
300 e / 3 kk
500 e / 6 kk
Paras 600-728 px 60-90 px
2. Pystybanneri 80 e / 1 kk
200 e / 3 kk
300 e / 6 kk
Hyvä 150-240 px 300-400 px
3. Painike 50 e / 1 kk
120 e / 3 kk
200 e / 6 kk
Melko hyvä 150-240 px 150-240 px
4. Torni 100 e / 1 kk
250 e / 3 kk
400 e / 6 kk
Erittäin hyvä 150-240 px 500-640 px

Hinnat ovat voimassa 01.10.2016 alkaen toistaiseksi. MVnetin mainosmyynti on tällä hetkellä arvonlisäverosta vapaata. Maksaminen tapahtuu yrityksille sähköpostitse lähetettävällä laskulla ja maksuehto on 14 päivää netto. Mainostilaa voi ostaa kerrallaan joko yhden, kolme tai kuusi kuukautta. Pidemmän mainoskampanjan ostaminen tulee kuukausihinnaltaan hieman halvemmaksi.

Aineistovaatimukset ja aineiston toimitus

Hyväksytyt tiedostomuodot kuvamainoksille ovat GIF, PNG, JPEG tai Shockwave Flash. Yllä esitetyssä taulukossa olevia mainoskuvien mittoja pitää noudattaa.

Valmis aineisto toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen mainonta@mvnet.fi. Kerro samassa viestissä myös haluamasi mainospaikka, kampanjan kesto ja laskutusta varten tarvittavat tiedot.

Jos jokin asia jäi epäselväksi tai haluat tarkempia tietoja mainonnasta, kysy rohkeasti lisää yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.

Mainoslinkit ja mainosartikkelit

Perinteisten mainospaikkojen lisäksi MVnetissä voi mainostaa myös monella muulla tavalla. Olemme esimerkiksi toteuttaneet mainoskampanjoita, jossa mainoslinkit on lisätty olemassa olevien artikkelien sekaan "luonnollisina" linkkeinä, jolloin mainokset sulautuvat paremmin artikkelin aiheisiin ja herättävät todennäköisesti enemmän kiinnostusta. Mainoslinkkien hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti riippuen siitä, mille sivulle mainoslinkki halutaan sijoittaa.

MVnetissä on myös julkaistu sponsoroituja mainosartikkeleja, jossa artikkelin sisällön on kirjoittanut mainostaja itse. Näitä artikkeleja on tyypillisesti lisätty Sekalaista- sekä Pelit ja Konsolit -osioihin. Mainosaikaa voi ostaa artikkelille joko vuoden tai puoli vuotta kerralla. Alla on esitetty hinnasto mainosartikkeleista. Hinnat ovat voimassa 01.04.2020 alkaen toistaiseksi.

  • Mainosartikkeli 6 kk: 250 e
  • Mainosartikkeli 12 kk: 400 e

Mainosartikkelissa mainostaja toimittaa artikkelin sisällön. Artikkelissa mainoslinkkien määrä saa olla maksimissaan 1 kpl (ns. "tukilinkkejä" muihin sivustoihin, kuten uutissivustoihin saa olla mainoslinkkien lisäksi). Näiden rajojen ylittävien mainosartikkelien hinnoista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Muu mainonta

Kysy rohkeasti lisää eri mainosmahdollisuuksista ottamalla yhteyttä osoitteeseen mainonta@mvnet.fi.

Advertising in English

If you want to advertise in MVnet, please contact mainonta@mvnet.fi for further information. You can write in English or Finnish to us.

Sivun kommentit