MVnet logo

Sivusto » Palaute

  • Julkaistu: 25.12.2007
  • Päivitetty: 03.11.2014
  • Kommentit

Yhteystiedot

Jos sinulla on oma sähköpostiosoite, voit lähettää palautetta suoraan sähköpostitse MVnetin ylläpidolle alla esitettyihin sähköpostiosoitteisiin:

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan MVnetin tekijöiden (Mikko Vestola ja Jarmo Vestola) omiin sähköpostiosoitteisiin. Nämä sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@mvnet.fi

Huom! Kysymykset liittyen ongelmiin tietotekniikan parissa, kuten ongelmat kotisivujen teossa tai ongelmat MVnetin PHP-sovellusten kanssa, on syytä esittää AINA MVnetin keskustelupalstalla. Keskustelupalstalta saa apua ongelmiin nopeinten. Tällöin myös muut mahdollisesti saman ongelman parissa painiskelevat saavat apua ongelmaan. Emme vastaa sähköpostitse tai palautelomakkeen kautta lähetettyihin kysymyksiin, joissa kysytään apua tietotekniikkaan liittyviin ongelmiin.

Palautelomake

Sulkakynä

Voit lähettää palautetta MVnetin ylläpidolle myös alla olevalla lomakkeella. Niin risuja kuin ruusuja luetaan. Kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Jos palautteessasi on jotain todella tärkeää, voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos valitset, että palautteeseesi vastataan (laita tällöin sähköpostiosoitteesi sille vaadittuun kenttään). Vastaamme palautteisiin yleensä muutaman päivän sisään. Jos haluat lähettää palautetta ja haluat, että myös muut kävijät näkevät palautteesi, kirjoita kommenttisi MVnetin keskustelupalstalle kategoriaan Palautetta MVnetistä.

Palautteen tiedot

Huom! Palautetekstin pituus on rajattu maksimissaan 5000 merkkiin. Merkkejä jäljellä palautteessasi:

Täytä, jos haluat

Kirjoita kenttään annettu sana numeroin. Eli esim. "yksitoista" = 11. Tämä kenttä on olemassa roskapostin estämiseksi.

Sivun kommentit