MVnet logo

Sivusto » Raportoi virheestä

  • Julkaistu: 14.01.2007
  • Päivitetty: 03.11.2014
  • Kommentit

Lomake virheiden raportoimiseen

Vaikka MVnetin kaikki sivut onkin pyritty tarkastamaan huolellisesti, on hyvin mahdollista, että sivuille on jäänyt joitain virheitä. Virheitä, joista voi raportoida on monenlaisia: ulkoasuun liittyviä (esim. joidenkin elementtien sijoittelu ei näy selaimella oikein), tekstisisältöön liittyviä (esim. kirjoitusvirheitä, asiavirheitä) tai käytettävyyteen liittyviä (esim. liian vaalea fontti ei näy vaaleassa taustassa). Voit lähettää virheraportin MVnetin ylläpidolle alla olevalla lomakkeella. Jos klikkasit jonkun sivun ylä- tai alalaidasta "Raportoi virheestä" -linkkiä, pitäisi lomakkeen kentistä ensimmäisen olla esitäytettyinä (sivun otsikko).

Kaikista virheistä kannattaa raportoida, jotta pystymme kehittämään sivustoa paremmaksi. Kaikki lähetetyt virheraportit luetaan ja raportoidut virheet pyritään korjaamaan niin pian kuin mahdollista.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /var/www/fs1/3/mvnetfi/public_html/inc_body/Sivusto#Raportoi_virheestä.php:25 Stack trace: #0 /var/www/fs1/3/mvnetfi/public_html/index.php(476): include() #1 {main} thrown in /var/www/fs1/3/mvnetfi/public_html/inc_body/Sivusto#Raportoi_virheestä.php on line 25