MVnet logo

Tutkielmat » Lukio » RUB10 - Hur mycket tål vänskapen

  • Julkaistu: 08.03.2008
  • Päivitetty: 14.02.2011
  • Kommentit
Ruotsin ainekirjoitus
Tehty: 04.12.2002 Arvosana: 92
Sivuja: 1 kpl Sanamäärä: 190
Tekijä: Jarmo Vestola

Hur mycket tål vänskapen?

Vänskapen betyder mycket för mig och god hälsa och nära kompisar är viktigast för mig i livet. Det är inte lätt för mig att bli vän med andra människor, därför uppskattar jag vänskapen och mina vänner väldigt mycket. De får mig alltid på gott humör.

En bra vän skulle vara vänlig, hjälpsam och kanske lite likadan som jag. Han behöver inte vara intresserad av samma saker som jag, men det skulle vara lättare om vi hade något gemensamt intresse. Men det viktigaste är att vännen är ärlig och pålitlig. En bra vän är också den som vet allt om mig och fortfarande tycker om mig. När vi känner varandra, kan vi tala om våra problem och därför uppskattar jag att vännen är lojal.

Eftersom nära vänner tillbringar mycket tid tillsammans, grälar de ibland, men en sann vänskap tar inte slut på grund av ett litet gräl. Den håller allting. Nuförtiden lider många människor av ensamhet, vilket är synd. Man behöver inte känna sig ensam, utan bekanta sig med andra människor och njuta av livet. När man har nära kompisar, känns allt härligt och lyckligt.

Sivun kommentit