MVnet logo

Tutkielmat » Lukio » RUB3 - Min hemort

  • Julkaistu: 08.03.2008
  • Päivitetty: 14.02.2011
  • Kommentit
Ruotsin ainekirjoitus
Tehty: 15.09.2002 Arvosana: 92
Sivuja: 1 kpl Sanamäärä: 200
Tekijä: Mikko Vestola

Min hemort

Jag bor i Vanda i ett egnahemshus. Jag gillar verkligen att bo här. Affärer, skolor, bibliotek och nästan allt finns i närheten. Också förbindelser är verkligt bra i Vanda. Trots att det finns så mycket trafik här tycker jag att Vanda en ganska lugn stad. Oftast kan man gå på gatan på natten utan att vara rädd. Om man vill vara i lugn och ro kan man bara promenera i skogen eller i parker och lyssna när fåglar kvittrar.

I Vanda kan man ha många hobbyer. Man kan till exempel cykla, åka rullskridsko, spela fotboll och på vintern åka skidor. Oftast behöver man inte resa långt bort när man vill ha någonting att göra. Man kan gå på bio med vänner eller resa till Helsingfors vilket ligger inte långt borta.

Det är också bra att det finns många gymnasier och yrkesskolor här så det finns att välja på vad man ska studera. Det är inte dyrt att bo i Vanda, åtminstone inte så dyrt som i Helsingfors. Jag kan inte tänka på en bättre stad att bo i än Vanda. Hoppas att Vanda ska vara en bekväm stad också i framtiden.

Sivun kommentit