MVnet logo

Tutkielmat » Lukio » RUB3 - Om jag vann på lotto

  • Julkaistu: 08.03.2008
  • Päivitetty: 14.02.2011
  • Kommentit
Ruotsin ainekirjoitus
Tehty: 25.09.2002 Arvosana: 92
Sivuja: 1 kpl Sanamäärä: 200
Tekijä: Jarmo Vestola

Om jag vann på lotto

Jag har aldrig spelat på lotto, eftersom det är så osannolikt att vinna mycket pengar. I framtiden tänker jag väl testa det en gång, men jag har inte stora förväntningar på att bli rik. Om jag vann på lotto, vad skulle jag göra? Alla har drömmar om någonting men vilka drömmar vill jag förverkliga?

Om jag vann pengar, skulle jag sätta de in till exempel på någon bank eller placeringsfond, då skulle jag kunna leva av räntor. Ifall penningsumman var väldig, skulle jag köpa och göra vad jag vill. Till en början skulle jag köpa fina kläder och en egen bostad. När jag får ett körkort, ska jag köpa mig en ståtlig bil. Även om Finland är ett vackert, lugnt och trivsamt land, skulle jag resa jorden runt. Först Europa sedan Australien därefter Amerika och Afrika.

När jag blir rik och har pengar i överflöd, köper jag troligen någonting åt mina vänner och släktingar. Men det är svårt att säga om jag slutar med mina studier och inte alls börjar arbeta. Jag skulle leva sorglöst liv med pengar, som jag vann på lotto, eller jag skulle fortsätta mitt liv som om ingenting hade hänt.

Sivun kommentit