Arkistot: Elokuu 2008

Marjojen helppo putsaus - marjanpuhdistin

31. Elokuuta 2008

Syksy on tulossa ja marjat kannattaisi poimia metsästä parempaan säilöön. Eilen tulikin poimittua puolessa tunnissa sangollinen puolukoita kahden hengen voimin. Nyt on edessä kuitenkin se pahin, eli marjojen puhdistus. Itse poimiminenhan on yllättävän… lisää »

Miten toimii hajonneen Xbox 360 -konsolin korjaus?

17. Elokuuta 2008

Suurimmalle osalle Xbox 360 -pelikonsolin omistajista on varmasti jo selvinnyt, että laitteessa on ongelmia toimivuuden suhteen. Netissä on jo kauan kiertänyt huhuja, kirjoituksia ja keskusteluja Xbox 360 -pelikonsolin huolestuttavan korkeista… lisää »

Polkupyöräwiki - Uusi pyöräilysivusto

11. Elokuuta 2008

Kuten varmaan joku on jo huomannutkin, MVnettiin on ilmestynyt pieni mainosbanneri, joka mainostaa uutta pyöräilysivustoa: Polkupyöräwiki. Kyseinen sivusto on siis MVnetin ylläpidon uusin luomus. Tarkoituksena on koota kaiken kattava tietolähde, joka… lisää »

Omenasadon pudokkaatkin hyötykäyttöön

9. Elokuuta 2008

Omenasadon määrä vaihtelee vuosittain, joskus omenoita on liikaa ja joskus taas ei nimeksikään. En ole vielä lukenut tai kuullut virallisista lähteistä, minkälaista satoa täksi vuodeksi on odotettavissa. Jos kuitenkin katson oman puutarhani omenapuita… lisää »