MVnet logo

Blogi » Mainosta MVnetissä

  • Julkaistu 27. Joulukuuta 2007
  • Kirjoittanut: Mikko Vestola
  • Ei kommentteja

Mainospaikat MVnetissä

Muutamat yritykset ovat olleet kiinnostuneita mainostamaan suoraan MVnetissä. Google-mainosten lisäksi MVnetissä voikin nyt mainostaa myös suoraan ilman välikäsiä. Sivun oikeassa laidassa onkin näkynyt jo jonkin aikaa esimerkiksi web-palveluja tarjoavan Zonerin mainos. Nyt myös muille mainospaikoille on mahdollista ostaa mainostilaa. Tietoa mainospaikoista ja hinnastosta löytyy Mainonta-sivulta.

Mainostaminen MVnetissä ilman välikäsiä tulee mainostajalle pidemmän päälle halvemmaksi kuin esim. Google AdSensen kautta mainostaminen ja samalla mainostaja saa huomattavasti enemmän näkyvyyttä mainoksilleen. MVnetissä mainostaminen sopii hyvin mm. webhotelleja tai muita tietotekniikkapalveluita tai -tuotteita tarjoaville yrityksille, jotka haluavat saada lisää näkyvyyttä palveluilleen/tuotteilleen.

Kävijöiden ei kannata huolestua siitä, että MVnetistä tulisi esim. Digitodayn kaltainen mainoskyllästetty sekava palvelu. Mainonta pyritään pitämään edelleenkin hillittynä. Esimerkiksi häiritseviä ja äänekkäitä flashillä tehtyjä videomainoksia ei sivuille ilmesty.

World Vision

Lisäksi tästä päivästä lähtien 20% MVnetin kuukausittaisista mainostuloista tilitetään hyväntekeväisyyteen (mukaan lukien sekä ilman välikäsiä että Google-mainosten kautta tulleet tulot). Hyväntekeväisyyden kohteena on tällä hetkellä kummilapsijärjestö Suomen World Visionin katastrofirahasto. World Vision on maailman suurin ruoka-avun toimittaja ja toteuttaa myös muita merkittäviä avustusprojekteja, kuten koulujen rakentamisia. Esimerkiksi 250 euron kuukausittaisista mainostuloista hyväntekeväisyyteen tilitetään 50 euroa. Vuodessa tämä tekee 600 euroa, josta on jo paljon apua monille köyhille. Mainonta-sivulta löytyy lisätietoa asiasta.