MVnet logo

Blogi » MVnetin blogi avattu!

  • Julkaistu 25. Heinäkuuta 2006
  • Kirjoittanut: Mikko Vestola
  • Ei kommentteja

Jos olet eksynyt tänne nettiblogiin oletkin varmaan huomannut, että MVnettiin on avattu uusi blogi. Tämän blogin tarkituksena on kertoa mm. ajankohtaisista uutisista, mielenkiintoisista nettisivuista sekä ylläpidon omista kokemuksista liittyen lähinnä pelikonsoleihin, kotisivun tekoon ja tietotekniikkaan.

Tarkoituksena ei ole ylläpitää mitään nettipäiväkirjaa. Täällä ei siis tulla näkemään mitään kovin henkilökohtaisia vuodatuksia omasta elämästämme päivittäen. Tarkoituksena on tarjota kävijöille tietoa ajankohtaisista, hauskoista ja mielenkiintoisista asioista, jotka liittyvät jotenkin MVnetin aihepiiriin.

Blogiin tulee kirjotuksia säännöllisen epäsäännöllisesti. Tavoitteena olisi, että kirjoituksia tulisi vähintään kerran kuussa. Jos asiaa riittää, kirjoituksia voidaan julkaista tiheämpäänkin.

Tällä hetkellä blogissa on vain muutama aihe, mutta lisää on tulossa myöhemmin. Blogin ulkoasussa voi olla joitan suomennosvirheitä. Jos huomaat virheitä, laita vaikka tähän aiheeseen kommenttia virheestä.

Blogin aiheita voi ja kannattaa kommentoida. Kommentteja voi lähettää kuka tahansa - rekisteröintiä ei vaadita.