MVnet logo

Blogi » Sido kengännauhat ultranopeasti

  • Julkaistu 25. Heinäkuuta 2006
  • Kirjoittanut: Mikko Vestola
  • 3 kommenttia

Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää. Niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kengännauhojen sitomisesta ei uskoisi saavan tehtyä loistavaa nettisivua. Mutta australialainen Ian Fieggenin on toista mieltä. Hänen loistavalla sivullaan Ian's Shoelace Site kerrotaan paljon asiaa kengännauhojen sitomisesta.

IanKnot

Mullistavinta sivulla on hänen keksimänsä todella nopea ja varma kengännauhojen sitomistapa. Hän kutsuu tätä solmua nimellä "Ian Knot" (eli vapaasti suomennettuna Ianin solmu). Itse kokeilin kengännauhojeni sitomista tuolla tavalla ja se todella on huomattavasti nopeampi tapa sitoa kengännauhat. Vanhaan tapaan ei ole enää paluuta. Solmun teosta on selkeät kuvat ja lisäksi opastava video.

Sivulla on myös muuta mielenkiintoista tietoa kengännauhojen sitomisesta. Jos kärsit siitä, että kengännauhasi aukeavat vähän väliä, voi tämä johtua siitä, että sidot nauhasi tietämättäsi väärin. IanKnot-solmua käyttämällä solmu myös pitää sen lisäksi, että se on maailman nopein tapa sitoa kengännauhat. Kannattaa kokeilla kotona.