MVnet logo

Blogi » Uusia tutkielmia

  • Julkaistu 28. Maaliskuuta 2007
  • Kirjoittanut: Mikko Vestola
  • Ei kommentteja

Pitkästä aikaa MVnettiin lisättiin taas pari uutta tutkielmaa: yläasteen äidinkielen kirjallisuustutkielma Kauhutunnelman ylläpito H.P. Lovecraftin kauhukirjallisuudessa sekä lukion kokeen essee Raamatun tulkintatavat. Kiitokset näistä tutkielmista kuuluvat tutkielmat lähettäneelle Ville-Valtteri Tiittaselle. Lisää omia yliopistotason tutkielmiani pitäisi tulla MVnettiin tässä kuukauden tai parin sisällä jahka jaksan niitä nettiin laittaa.

Sinäkin voit lähettää omia tutkielmiasi MVnettiin. Jos sinulla ei ole enää koulussa tekemillesi tutkielmillesi mitään käyttöä, miksi et lähettäisi niitä tänne muiden iloksi. Tutkielmia on turha hautoa tietokoneen syövereissä tai jättää pölyttymään kaappeihin. Lähettämällä tutkielmasi MVnettiin muut kävijät voisivat sitten ottaa niistä mallia tai käyttää lähteenä ja opetella tekemään yhtä hyviä tutkielmia. Kaikenlaisia tutkielmia otetaan vastaan. Voit lähettää omia tutkielmiasi sivulla Lähetä oma tutkielmasi.

PS. Tuota tutkielman lähetys -lomakketta paranneltiin hieman siten, että nyt sillä voi lähettää hieman isompiakin tiedostoja (20 Mt) kun aikaisemmin raja tuli vastaan jo 2 Mt:ssa.